Преку апликацијата ВАШ ГЛАС кажете ни како се живее во вашето место, кои проблеми ве мачат или каде гледате можност за подобрување.

Во продолжение погледнете некои од коментарите кои пристигнаа, а вие вашиот коментар испратете го преку контакт формата од десната страна или на e-mail: vasglas@tvorbis.com.mk

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com