Земјотрес ги вознемири ресенчани

Бил регистриран потрес од 2,6 степени според Рихтер, на длабочина од 1 километар, кој бил почувствуван во Ресен.

Утрово повторно земјотрес беше почусвтвуван во Македонија.

Бил регистриран потрес од 2,6 степени според Рихтер, на длабочина од 1 километар, кој бил почувствуван во Ресен.

Вчера беа регистрирани два потреси, од кои едниот од 2,7 а другиот од 3,1 степени.

Извор – http://plusinfo.mk/

Сподели