Забавни илустрации кои ќе ве насмеат: Кога Дизни принцезите би имале виткана коса…

Ангела Мари Ваз ги прикажа Дизниевите принцези во малку поинакво издание.

Креативната артистка создаде илустрации за тоа како би изгледале и со какви „проблеми“ би се соочувале омилените принцези од цртаните филмови доколку би имале виткана коса.

ИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрацииИлустрации

Извор – http://www.femina.mk/

Сподели