ВИДЕО: Тристалошката од кај Драган Вучиќ стана хит на интернет

Имаше една легенда која велеше дека најавувачка на програма на МТВ (порано ТВ програмата ја читаа луѓе, ко вести), на времето го има најавено американскиот филм „Волшебникот од Оз“ како „Волшебникот од нула три“. Ние си мислевме дека е заебанција.

300-лош-ка.. 300

300-ЛОШ-КА.. 300

Posted by Gledy on Wednesday, November 1, 2017

Сподели