ВИДЕО: Нов македонски ХИТ за ајварот, ќе се смеете цел ден

Актерската екипа на Солза и Смеа инспирирана од подготовката на Ајварот објави песна со наслов „Ти лути ајварот“.

Музиката ќе ви биде веќе позната, а за текстот оставаме да одлучите вие.

Слушнете ја во продолжение!

Сподели