ВИДЕО: Не можеше да се воздржи- Северина плачеше на концерт

Северина Којиќ во Љубљана ја изведе нумерата со Теди Спалат од албумот „Нашата мала приказна“. Пејачката пуштила солзи прв пат кога го слушнала албумот, но плачела и на самиот концерт.

Севе не можеше да ги задржи и совлада емоциите на сцената, па солзите и течеа низ лицето за време на целата песна.

Сподели