Снимка која го подигна регионот на нозе: Гитаристот му го зема бакшишот на Дејан Матиќ

Видео од настапот на Дејан Матиќ предизвика лавина коментари на социјалните мрежи.
Штом на интернет се појави снимката од настапот на Дејан Матиќ, на кој се гледа како гитаристот во еден момент го зема бакшишот од клавијатурата на Матиќ, на социјалните мрежи се појавија лавина коментари.

Но, она што не беше познато е дали се работи за стандарден договор меѓу Дејан Матиќ и неговиот музичар (што, најверојатно, е објаснувањето), или за нешто друго поради што не чуди што ова видео предизвика толкаво внимание.

Погледнете го видеото од настапот на Дејан Матиќ:

Сподели