Премиера на „Бракот е брак“ во Театар Комедија

Создавањето на една театарска претстава обработено преку комични ситуации што би се случиле кога режисерите и актерите би се виделе од дистанца, го разработува претставата „Бракот е брак“, на режисерката Теа Беговска.
Претставата е работена според „Просидба“ од Антон Павлович Чехов и ќе биде премиерно изведена утре во Театар Комедија во Скопје.

Powered by WPeMatico

Сподели