Владимир Талески во “наследство” на новата локална самоуправа остави долг од 13 милиони евра

Повеќе информации гледајте во Вестите на Телевизија Орбис во 16:30, 18;30 и 21:30. Интегрално прес конгференцијата на Градоначалникот на Општина Битола Наташа Петровска проследете го по завршувањето на вестите.

Сподели