„Мистер Бин“ на 62 години го очекува третото дете со 33-годишната девојка

Роуан Аткинсон, кој секој од нас го знае како „Мистер Бин“, го очекува своето трето дете.

62-годишниот актер и неговата 33-годишна девојка Луиз Форд за кратко време ќе се радуваат на раѓањето на нивното прво заедничко дете.

АткинсонАткинсон

Деновиве, Луиз беше фотографирана со трудничкото стомаче.

АткинсонАткинсонАткинсонАткинсонАткинсон

Легендарниот комичар има уште две деца деца од бракот со Санетра Састри, 21-годишната Лили и 23-годишниот Бенџамин.

Аткинсон официјално се разведе од Састри во 2015 година.

Аткинсон

Извор – http://www.femina.mk/

Сподели