Линковско вклучување во Вести за кое сите зборуваат

Марио Јурич, репортер на хрватската Телевизија Нова, во вестите во 14 часот известуваше во живо од разурнатиот патен правец кој како епилог го остави водената стихија.

Линковското вклучување погледнете го тука!

Сподели