Камера преживеала река од вулканска лава, и сето тоа го снимила

 

GoPro камерата во сопственост на авантуристот Ерик Сторм успеа да сними река од лава која поминува над неа.

GoPro камера преживеала река од вулканска лава, и сето тоа го снимила

Сподели