Гладувањето- тајна на успехот на милијардерите

Строгите режими на гладување кои понекогаш се темелат на целосна елиминација на храна да подолг временски период, им станаа омилени на моќните лидери на компании, кои тврдат дека така подобро се фокусирани.

Сподели