ГАЛЕРИЈА: СДСМ од Битола ја стартуваше изборната кампања

СДСМ кампањата ја започна од Битола. Македонија се менува – порача лидерот на владејачката партија, Зоран Заев.

Посочи дека за само четири месеци ги покажала насоките оти ќе работи во интерес на граѓаните.

Сподели