ГАЛЕРИЈА: „Поинаку“ ја промовираше кандидатската листа

„Поинаку“ вечерва во „Хотел Театар“ ја промовираше кандидатската листа за членови на општинскиот Совет, чиj носител е Габриела Илиевска.

Дел од атмосферата ви пренесуваме преку нашиот објектив.

Сподели