ГАЛЕРИЈА: Наташа Петровска го зеде клучот од Општина Битола

Низ црвениот тепих долг 40 метри Наташа Петровска денеска влезе во Општина Битола и официјално ја презеде функцијата Градоначалник на Општина Битола.

Таа беше пречеката со букет и аплауз од вработените во Општината.

Атмосферата ви ја пренесуваме преку објективот на Орбис.

Сподели