ФОТО: Талески на суд за офицерскиот дом

Судењето во Основниот суд во Битолa започна со одлагање зашто бранителот на Талески според Законот за кривична постапка побара рочиштето да биде тонски снимено, а во судницата улови за тоа немаше.

Сподели