Фестивал на новиот германски филм

Фестивалот ќе биде отворен со филмот „Чик“ на 13.10.2017 г. со почеток во 20.30 ч. во малата сала.

ПРОГРАМА:
13.10.2017 – 20:30 ч.- ЧИК (комедија/драма)
14.10.2017 – 11:00 ч. – АВАНТУРАТА НА НЕЛИ (детски филм)
14.10.2017 – 20:00 ч. – ТОНИ ЕРДМАН (трагикомедија)
15.10.2017 – 11:00 ч. – НА ИСТА ВИСИНА (детски филм)
15.10.2017 – 20:00 ч. – ХЕРБЕРТ (драма)
16.10.2017 – 20:00 ч. – 24 НЕДЕЛИ (драма)

Филмовите се со македонски превод. Влезот е слободен.
http://www.fngf.mk/

Сподели