Фејзбук „падна“ – најголемата социјална мрежа недостапна во Европа и Америка

Најголемата социјална мрежа Фејзбук вечерва повеќе од пет минути не беше достапна за користење.

Од компанијата потврдуваат дека имаат проблеми во Европа и Америка. Во соопштението велат дека се работи на отстранување на проблемот.

Фејзбук сега е достапен, но се уште прави проблеми при користењето и навигацијата.

Сподели