Stage

„Стејџ“ е забавно-информативна емисија која веќе една деценија се емитува на програмата на Телевизија Орбис. Сите актулени случувања на сцената од земјава и светот им ги сервираме на нашите гледачи од Понеделник до Петок точно во 18 часот. Преку нашата љубопитна камера „ѕиркаме“ и позади сцената и ви носиме вистинска ексклузива.

Уредник на емисијата е Јовица Пауноски. Водители се Вероника Жежовска и Јовица Пауноски.