Ало сакам да кажам

Ало сакам да кажам е контактна емисија која се емитува од Понеделник до Петок во 15:30 како дел од попладневната програма „Пелагонија на дланка“.

Во оваа едниствена емисија од ваков тип во овој регион на Македонија гледачите имаат можност да го кажам нивното мислење за одредена тема.