Патуваме откриваме

Екипата на ТВ Орбис секоја недела патува и открива. Патуваме на места каде досега не сте биле и ви откриваме работи за кои досега не сте знаеле. Гледајте „Патуваме откриваме“ со Петар Ставрев само на ТВ Орбис.