Маркетинг

Телевизија Орбис, 24 часа, седум дена во неделата, на сите платформи – на ТВ, веб сајт и мобилните уреди. Доколку сакате да се рекламирате на нашиот канал контактирате не: televizijaorbis@yahoo.com