Линковско вклучување во Вести за кое сите зборуваат

0
145

Марио Јурич, репортер на хрватската Телевизија Нова, во вестите во 14 часот известуваше во живо од разурнатиот патен правец кој како епилог го остави водената стихија.

Линковското вклучување погледнете го тука!

Сподели

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here