Апокалиптички слики од Задар – улиците се претворени во реки

0
502

Поројни дождови го зафатија Задар. Жителите паметат вакво нешто во последните 30 години. Поплавени се куќи, трговски центри, гробишта…

Сподели

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here