Левица побара од инспекциите да излезат на терен и да проверат како работат работниците

185
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

ЛЕВИЦА ПОБАРА ОД ИНСПЕКЦИИТЕ ДА ИЗЛЕЗАТ НА ТЕРЕН И ДА ПРОВЕРАТ КАКО РАБОТАТ РАБОТНИЦИТЕ

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели