ВИДЕО: Кумановци полуголи пливаа во снег

67
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Најпознатите шегаџии во Македонија, Кумановците деновиве пласираа видео на Јутјуб на кое на минусни температури „пливаат во снег“.

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели