Го оставил автомобилот на -34 степени, еве каков го нашол

577
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Снегот ја окова цела Европа, па дури и Чешка каде температурите се спуштија и до -34,6 степени.

Оваа фотографија од автомобил прекриен со мраз сведочи за тоа каква зима има во оваа европска земја.

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели