Петмина штипјани се фотографираа голи на – 13

361
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Од 50 пријавени, денеска присуствуваа само 5 момчиња од Штип кои машки го прифатија предизвикот “Слика на снег на -13C°

И покрај ниските температури, овие момчиња собраа храброст и одговорија на предизвикот.

stip-2

ФОТО: А. Ефремов

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели