Жандермеријата им помага на заглавените граѓаните кај Ниш

206
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Министерството за внатрешни работи испрати на терен 30 припадници од единицата Жандермерија за да им помогнат на заглавените граѓани да ги извлечат своите возила.

На автопатот недалеку од Ниш вчера се случи карамбол во кој учествуваа повеќе возила.

Žandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod NišaŽandarmerija pomaže građanima kod Niša

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели