ВИДЕО: Мараја Кери ја напуштила бината на Тајмс сквер поради плејбек!

170
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Годината што измина, 2016, не беше добра за пејачката Мараја Кери, на која во новогодишната ноќ и пропадна настапот на прочуениот Тајмс Сквер, каде поради технички проблеми во изведување на плејбекот, ја напуштила бината пред предвидениот крај на концертот.
Имено аудио снимката на песните не се поклопувала со зборовите кои пејачката нечујно ги изговарала, само отварајќи ја устата, пред милионите луѓе кои дошле да ги чујат нејзините најпознати хитови.

Во блескав костум, Мараја Кери, исфрустрирана одела по бината натаму наваму, додека танчерите кои настапувале со неа не ја повеле по степениците. И понатаму збунета, американската поп ѕвезда се обидела да отпее уште една песна „Емоции“, кога рекла: Што е, тоа е!
-Не вреди, не може подобро – заклучила разочарано таа и ја напуштила бината.
Гледачите имале мноштво негативни кометнари за нејзиниот настап.

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели