10 ГОДИНИ КАФЕ БАР „КАДМО“ ОХРИД

82
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Пред 10 години ја започнаa нивнaтa мисија, но и започнаa да ја исполнуваaт свoјaтa визија, а денес со гордост и благодарност го славaт постигнатото, ноќен живот каков што Охрид заслужува. Кафе бар „КАДМО“ успешно опстојува 10 години во Охрид, како место кое сите го препознаваат и во кое доаѓаат гости од цела Македонија, но и регионот; како место кое нуди енергија во ноќниот живот. Со огромно задоволство и гордост, овој петок Ве покануваaт на одбележувањето на цела една деценија од нивнoтo постоење.

„КАДМО“ се наоѓа на најатрактивната локација во Македонија со поглед кон Охридското езеро и стариот дел на градот Охрид, каде секој се чувствува посебно. За добрите забави заслужен е професионалниот менаџерски тим кој се грижи гостите да имаат вечери за паметење уште од првиот ден од отворањето.

„КАДМО“ е многу повеќе од кaфе бaр, тоа е модерно урбано место кое својата приказна ја гради заедно со своите посетители и редовни гости. „КАДМО“ е повеќе од успешна приказна во која главни ликови биле многу генерации, наши и светски ди-џеи, познати личности, бендови и изведувачи. Многу љубовни приказни започнале токму тука, бевме дел од многу мистериозни погледи, забави и магични мигови. „КАДМО“ е охридски бренд кој е неизоставен дел на секој добронамерник и турист во градот, но пред се на охриѓани. Тука многумина пораснаа, тука ќе пораснат уште многу генерации и ќе раскажуваат за една прекрасна бајка, за „КАДМО“. Секој пoсетител на „КАДМО“ е среќен човек, бидејќи стапнува во магичен свет каде владеат забавата, љубовта и среќата.

СРЕЌЕН 10-ти РОДЕНДЕН „КАДМО“!

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели