ФОТО: Новогодишна бајка во домот на Сека – вака го пие првото кафе

438
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Новогодишна атмосфера во домот на Сека Алексиќ. Пејачката која пред неколку месеци стана мајка, го пие првото утринско кафе како во бајка.Погледнете како ужива сека, со мали ангелчиња со името на нејзиното синче.

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели