Фотографии што докажуваат дека Лапонија e најмагичната зимска дестинација

382
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Лапонија е совршената дестинација за секој, без разлика дали сте турист или пак професионален фотограф во потрага по проекрасни моменти за фотографирање. Ова магично место има прекрасни ѕвездени ноќи, Северни светла (аурора бореалис) и е дома на Дедо Мраз и неговите ирваси.

Во галеријата погледнете ги прекрасните фотографии од Лапонија што ги објави Bored Panda, што докажуваат дека Лапонија e најмагичната зимска дестинација.

Извор: Кајгана

Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани
Сподели