Кардашијан се соблече потполно гола и се качи на дрво

0
129

Кога сите помислија дека Ким Кардашијан дефинитивно се променила, таа повторно се фотографирала целосно гола, и тоа на дрво.

Нејзината фотографија во стилот на Џејн од Тарзан, за 10 часа собра повеќе од милион лајкови.Кога сите помислија дека Ким Кардашијан дефинитивно се променила, таа повторно се фотографирала целосно гола, и тоа на дрво.

 

Сподели

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here