ФОТО: Пилот од Хрватска ги поздрави Скопјани со фотографии од невидливото Скопје

93
Pernici, Jorgani, Перници , Јоргани

Пилотот Хрвоје Булиќ од Хрватска ги поздрави Скопјани со неколку фотографии направени од неговото работно место, односно пилотската кабина.

Dragi moji Makedonci, posto ste napravili toliku pomutnju oko slike evo vam ih sve u boljoj rezoluciji, ako tko zeli full verziju neka se javi pa saljem, уживајте! – напиша пилотот на Facebook.

До следните фотографии од работното место на Булиќ, уживајте во песната на Каролина Гочева.

Сподели