5 модели на јакни и палта кои секој маж треба да ги има за есен/зима

Секој маж е свесен дека црниот капут повеќе не одговара на апсолутно сè и за секоја пригода.

5-modeli-na-jakni-i-palta-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-ima-za-esen-zima-001.jpg

Зависно од температурата надвор и стилот во кој сте облечени, треба да облечете соодветна наметка која ќе ве загрее и ќе ви го дополни модниот впечаток.

Затоа, за оваа есен/зима сезона, од клучно значење е да ги имате на располагање следните 5 модели на наметки, јакни и палта:

Црна кожена јакна

5-modeli-na-jakni-i-palta-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-ima-za-esen-zima-1.jpg

Зимско сако од дебел материјал (пример твид)

5-modeli-na-jakni-i-palta-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-ima-za-esen-zima-2.jpg

Вечно модерниот сив капут

5-modeli-na-jakni-i-palta-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-ima-za-esen-zima-3.jpg

Тегет спортска јакна

5-modeli-na-jakni-i-palta-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-ima-za-esen-zima-4.jpg

Било каква наметка или капут во карамел боја

5-modeli-na-jakni-i-palta-koi-sekoj-maz-treba-da-gi-ima-za-esen-zima-5.jpg

Извор – http://www.crnobelo.com/

Сподели