20-годишна холандска студентка прави селфи со секој непознат маж кој ќе ѝ довикува на улица

Одличен начин да ги спушти на земја и да им ја урне самодовербата на „големите фраери“ кои им делат на жените недолични комплименти.

Извор – http://www.motika.com.mk/

Сподели